Traktor på jordet
09.02.2016  |  Gårdsliv

En ekstra gulrot til årets kretsmøter

Fra 22. februar til 17. mars avholdes totalt 111 kretsmøter. Dette er arenaer for å dele egne synspunkter og påvirke andre, inkludert Felleskjøpet direkte. En av årets deltakere vinner en John Deere traktor.

Felleskjøpet er opptatt av at det skal være attraktivt å bli bonde. Det er du som ung bonde som ser best hva som skal til. På kretsmøtet har du en gylden mulighet til å dele dine synspunkter og være med på å påvirke retningen i Felleskjøpet. En representant fra styret er tilstede på hvert møte, så veien er kort til der beslutningene tas.

Fremtiden din er hovedtema på våre kretsmøter. Hvordan kan Felleskjøpet legge til rette for at du lykkes? Som eier må du være forberedt på at du må ta stilling til mange viktige valg. Vi kan gi deg mulighetene som svarer til utfordringene.

Oversikt over årets kretsmøter.

Historisk markering

I år er Felleskjøpet 120 år. Vi bruker jubileet til å fremheve at aktive og engasjerte medlemmer er avgjørende for samvirke som organisasjonsform. Den viktigste medlemsarenaen er kretsmøtene.

Nylig la vi bak oss et år med gode driftsresultater. Vi nådde blant annet rekordhøy markedsandel for John Deere. Dette ønsker vi å feire og markere sammen med medlemmene ved å gjøre det ekstra attraktivt å komme på kretsmøtene. En heldig deltaker vil vinne en traktor, noe vi ser på som en fin måte å få oppmerksomhet og påmeldinger på. I tillegg er det viktig å presisere at årets kretsmøter vil være både viktige, interessante, dagsaktuelle og spennende.

Traktor og gavekort

Når vi først skulle tenke stort i forbindelse med kretsmøtene, falt valget naturlig på traktor, som er noe de fleste av våre medlemmer har bruk for.

En heldig vinner får en John Deere 5075 E til en verdi av 282 000 kroner. Dette er en kompakt, smidig og allsidig traktor. Trekningen vil vi gjøre så snart vi har oversikt over alle frammøtte, og etter at det siste kretsmøtet er gjennomført. Dersom traktoren overhodet ikke skulle passe inn i drifta hos vinneren, vil vi være åpne for et innbytte i en annen modell eller maskin som er mer tjenlig for vinneren.

Som på tidligere kretsmøter, vil det også denne gang bli trukket ut gavekort blant de frammøtte. Hovedgevinsten på alle møtene vil være et gavekort på minst 500 kroner til bruk i Felleskjøpet-butikken.

Under er årets kretsmøter oppdelt i fylker:

Akershus Buskerud Finnmark
Hedmark Hordaland Møre og Romsdal
Nordland Nord-Trøndelag Oppland
Sogn og Fjordane Sør-Trøndelag Telemark
Troms Vestfold Østfold

 

Jan Kollsgård

Direktør medlem i Felleskjøpet Agri.

Jan Kollsgård

Jan er direktør medlem i Felleskjøpet Agri og har hovedansvaret for det medlemsrettede arbeidet i virksomheten.

Som medlem i Felleskjøpet Agri er du medeier i en sterk innkjøpsorganisasjon, opprettet, eid og styrt av bønder. Formålet med virksomheten er å gi deg som medlem en økonomisk gevinst – både på kort og lang sikt.

jan kollsgård

Debatt

Våre gjestebloggere er ikke ansatt i Felleskjøpet og er selv ansvarlig for alt innhold som publiseres i bloggen. Dette gjelder også ytringer i kommentarerfeltet.