Rosa rundballer_foto Trioplast
11.05.2016  |  Gårdsliv

Pink is the new white

Hvem vil vel ikke ha rosa rundballer på jordet sitt?

Samboeren og jeg var på landbruksmessa Agroteknikk på Lillestrøm i november, og der la jeg så klart merke til denne rosa plasten. Samboer var sånn passe gira, men akkurat slik ville jeg ha. Hvor ofte er det vi kan få litt farger i hverdagen ute på jordet? Pynte opp grøfter? Fantastisk :)

rosa2Vi pratet med selger, og han fortalte at om man kjøper denne rosa plasten fra Trioplus støtter man samtidig brystkreftforskning. Så klart ville vi støtte! For et bra tiltak.

Så i vinter kjøpte vi en pall med rosa plast på Felleskjøpet, og plasten kom på døra her for noen uker siden. Nå kan alle naboer glede seg, for det blir et sprekt syn på Igulstad nå.

I tillegg til litt ekstra farge på jordet, støtter vi en veldig god sak, nemlig brystkreft som kan ramme både meg og alle andre kvinner.

​Flere enn oss som kommer til å ha rosa rundballer i år?

Om Marianne
Marianne Fjeldseth Hermansen er 32 år og samboer til Christian Eide Ihrstad, som driver gården Igulstad. Sammen har de to gutter på 4 og 6 år. På gården bor også foreldrene til Christian. På Igulstad driver de med konsumegg (frilansegg), sauehold, korn og grasproduksjon. Sauen er Mariannes foretak og resten er Christian sitt.

Debatt

Våre gjestebloggere er ikke ansatt i Felleskjøpet og er selv ansvarlig for alt innhold som publiseres i bloggen. Dette gjelder også ytringer i kommentarerfeltet.