LYS304597_MBR-20141216-7570
17.11.2015  |  Gårdsliv

Velkommen til SÅKORN-bloggen

Felleskjøpet Agri er opptatt av fremtidens landbruk og dermed de unge bøndene. Dette er grunnen til at vi nå starter opp SÅKORN-satsingen. Gjennom SÅKORN vil vi skape den viktigste digitale møteplassen for unge bønder. Dette skal være en arena for å utveksle kunnskap, diskutere aktuelle temaer og mulighet for å gi innspill til Felleskjøpet Agri.

Vi er veldig glade for at 10 engasjerte unge mennesker har sagt ja til å delta i vårt SÅKORN-panel, som blir vår viktigste samarbeids- og læringsarena for våre yngste medlemmer.

Gjennom SÅKORN-bloggen ønsker Felleskjøpet Agri at unge bønder skal kunne dele sine erfaringer, løse felles utfordringer, ta del i debatter og inspireres til felles innsats for fremtidens landbruk. Innleggene på bloggen vil skrives av unge bønder, fagfolk, politikere, samfunnsdebattanter og andre som har meninger om norsk landbruk.

Vi vil ha noen faste bloggere og mange ulike gjestebloggere. Har du lyst til å bidra med blogginnlegg, så ta gjerne kontakt med oss.

Vi heier på unge bønder og norsk matproduksjon!

 

John Arne Ulvan
Konsernsjef Felleskjøpet Agri

Debatt

Våre gjestebloggere er ikke ansatt i Felleskjøpet og er selv ansvarlig for alt innhold som publiseres i bloggen. Dette gjelder også ytringer i kommentarerfeltet.